Välj en sida

Inför rekryteringen av spelare födda 2003 väljer Playmaker att utöka familjen. Med inte mindre än 129 landskamper som spelare och 11 säsonger som NHL-scout kombinerat med sportchefsjobb i såväl Leksands IF som Rögle BK kan vi stolt presentera Anders ”Masken” Carlsson till vår redan vassa lagsammansättning.

Anders roll kommer bestå av att guida våra spelare till att ta rätt steg både på och utanför banan. Med sitt gedigna kunnande och sin erfarenhet från NHL både som spelare och scout, vet han vad som krävs för spelarna att nå sina högt uppsatta målsättningar.

Med Anders och Michael Nylander i teamet har vi totalt 260 landskamper och 1034 NHL-matcher innanför bältet. vilket självfallet innebär en stor portion erfarenhet från alla möjliga situationer som kan uppstå för våra nuvarande och framtida klienter.

Vi är givetvis glada och stolta över att Anders väljer att arbeta tillsammans med oss framöver. Han har haft flertalet erbjudanden men lotten föll ändå på oss, vilket tyder på att han har en hunger och ett driv att hjälpa oss bli ännu vassare framöver.

Vi hälsar ”Masken” välkommen till ”Playmaker family”.
Familjen består nu av:
Michael Rosell Agent
Michael Nylander Agent
Anders Masken Carlsson Scout
Peter Nilsson Advokat
Thommy Nylander PT och Kiropraktor
Amanda Albelin Media
Anders börjar arbetet omgående.